Noticias Noticias Agrupaciones de Fallas

“Una Festa per a Tots: Més Solidaria que Mai” pren forma

Comparte el link:

La edició 2020 de “Una Festa per a Tots” arrenca motors. Els propers 25, 26 i 27 de setembre al Tinglado nº2 de la Marina de València, se celebrarà l’edició d’Una Festa per a Tots que sota el subtítol “més solidària que mai” s’encarregarà de reactivar l’exercici faller interromput per la pandèmia .

Un esdeveniment renovat i il·lusionant que aquest any vol fer partícips a tots els sectors i àmbits de la festa fallera. I així recuperar la il·lusió per la festa.

Aquest any, per motius de seguretat sanitària, l’esdeveniment es trasllada a La Marina de València, concretament a l’Tinglado nº2. Tot sota un estricte control sanitari seguint les normes anti-COVID.
A més de que a causa de les circumstàncies excepcionals també avança dates.

En els propers dies s’anunciaran els esdeveniments que composaran el programa.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com