Click
Comparte el link:

Sembla mentida, però ja fa tres anys des que Ana Maria Palop va registrar esta pagina al facebook, donant-me una sorpresa i una responsabilitat. A mi m’agradava escriure, però gaudia mes fent fotos.

He de confessar que he gaudit com un xiquet aquestos anys fent fotos de falles, tant de monuments com d’actes fallers, estant tota una alegria que la Junta Local Fallera d’Alzira ens convidara a l’elecció de les seues falleres majors del 2020 i despres a l’Exaltació de Clàudia, fallera major infantil de dita ciutat. Ens havera agradat anar també a la d’Alba, fallera major,però les circumstancies ens ho van impedir. També em assistit a actes del Gremi d’Artistes Fallers, de la Junta Local de Xàtiva, a presentacions de llibres i esbossos, a partides de pilota valenciana, a balls al carrer, entrada de ninots a esposicions del ninot a València i Xàtiva, a exposicions del ninot d’Alzira, Carcaixent, València i Xàtiva. Tot un plaer

La nostra trajectòria s’ha frenat, com s’ha frenat la Festa i l’Economia, amb la pandèmia que va sorgir el 2020 impedint un dels meus actes preferits, la plantà, sobre tot la de Xàtiva, lloc en què visc. Enguany sembla que tampoc es podran fer a març, però hi ha esperances que si es puga, si la vacuna funciona i es immunitzar a tot el mon.

Fins aleshores tindrem la camara a punt per a qualsevol acte faller al que pugem anar.