Fallas Solidarias Noticias

#FallasSolidarias: The Mascletà un projecte solidari contra la crisis fallera

Comparte el link:

Les falles han tornat a ser ajornades sense data concreta, raó per la qual theBasement ha creat theMascletà, en el que el material pirotecnic mes caracteristic es transforma en sons i efectes per que tots els amants de la festa josefina puguen apadrinar un element de la pirotècnia musical per ajudar a crear theMascletà, la cançó de les Falles 2021, composta pel músic i productor valencià Alex Fonty, que serà llançat en primícia el 19 de març a les 14 hores als principals mitjan.

El col·lectiu valencià theBasement, mitjançant esta iniciativa, se solidaritza amb el mon faller i ajuda amb aportacions de “crowdfunding”, a traves de la plataforma Verkami, comprant merchandising i material pirotècnic virtual, destinant els beneficis final per ajudar economicament als Gremis d’artistes fallers, pirotècnics, músics e indumentaristes a traves de la Interagrupació de Falles de València.

Es pot accedir a la proposta des de l’enllaç https://vkm.is/mascleta on els mecenes podran accedir a diferents recompenses segons la quantitat aportada.

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)