Noticias Noticias Junta Central Fallera

#SonJuvenilsJCF: Guanyadors del Concurs Influencers JCF

Comparte el link:

La Junta Central Fallera, finalitzat el recompte de vots en les respectives categories, ja ha anunciat quins seran els influencers fallers del 2021-22: Ainara Pérez, de la Falla Mont de Pietat de Xirivella; Lucia Server, de la Falla Arts i Oficis – Actor Llorens i Víctor Martínez, de la Pare Santonja-Cardenal Benlloch de Mislata.

Foto: Junta Central Fallera
Foto: Junta Central Fallera
Foto: Junta Central Fallera

Com a influencers, participaran en la promoció i difusió de les activitats de la Delegació de Juvenils, i dels missatges, temàtiques i accions que la delegació considere oportú traslladar al públic juvenil de les comissions falleres.

De moment, ja han rebut un “kit d’influencer”, integrat per marxandatge oficial de la Delegació, i participaran activament en la gala juvenil de JCF, amb accés VIP en actes oficials a determinar.

Els cinc finalistes i les seues comissions rebran guardons acreditatius a la Gala Juvenil de JCF.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com