Noticias Noticias Juntas Locales Falleras

#SaveTheFalles, la iniciativa de Torrent per donar suport a el món de les Falles

Comparte el link:

A Torrent, com a Xàtiva i altres llocs, també hi ha una campanya per regalar falles en Nadal. “Aquest Nadal si falles, encertes” és l’eslògan de la campanya per donar suport a les empreses que han quedat fora del pla de xoc elaborat amb l’Ajuntament, centrat en ajudar els artistes fallers, músics, floristes, pirotècnics i imprentes del llibret.

Il·lustradors torrentins han dissenyat Art Prints, tasses i xapes que vendran els comerços d’indumentària i de regal faller per dinamitzar começ local i dinamitzar ofertes del sector de la indumentària de cara a les compres nadalenques.

S’ha dissenyat 10 Prins Arts que mostren diferents vessants i racons de la festa i la ciutat, cas de valencianes, falleres, el moment de vestir-se per a la presentació, el barri de la Cotxera, fantasia al Vedat i els patrons de la ciutat, el Sants de la Pedra, emmarcats i fabricats a la ciutat. Entre els il·lustradors estan Alberto Silla, Gio, Eugenio Simó, Juanjo Gasull, Amparo Requena, Adrián Herreros, Raquel Puchades, José Luis Campillo, Ariadna González (Cap de Suro) i Ana Hernández.

També hi ha tres dissenys diferents de tasses, amb missatge positiu davant la pandèmia i un toc d’humor. Com els Print Arts, es vendran només a les tendes adherides a la campanya: Sendra. Sergio Esteve Essència Valenciana. A l’Antiga. 25 Alfileres. SC Indumentària. Seda Indumentària, Dissenys Fina Puig, Aldiesport. Baladí i L’insegnier.

Es tracta de moure el públic faller per que visite els comerços per vore personalment les ofertes de les respectives tendres, que en el cas de la indumentària podria ser fins el 70% de descompte.

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)