Fallas Solidarias Noticias

#SalvemlesFalles: iniciatives solidaries per a tots els Gremis fallers

Comparte el link:

#SalvemLesFalles ha tret, amb el Levante-EMV, unes promocions solidaries, no lucratives:

#AdoptaUnNinot, fallereta, falleret, els dos o els que vulgues, directes a casa i amb el nom que digues.

#AdoptaUnRam, amb la qual qualsevol valencià o amant de les falles podrà entregar un ram de flors a l’Ofrena, confeccionat pel #GremiDeFloristeries, amb un llaç amb el nom de l’adoptant o de qui vulga aquest/a, si ho vol regalar, i el duran a l’ofrena.

#BanderaRecordmundial. Si 80500 persones li donen suport, es farà el record mundial de la bandera més llarga, 8,5 km, i serà la Senyera. Es pot comprar un metre i donar suport al Gremio Artesano de Sastres y Modistas Comunidad Valenciana.

Tot es pot fer a través dels codi QR que ixen tots els dies al Levante, en https://www.levante-emv.com/…/salvem-les-falles-levante… en www.salvemlesfalles.com

També hi ha camisetes i bodies per a bebès amb la fallereta o el falleret de #SalvemLesFalles, amb el nom. Es poden reservar a salvemlesfalles@gmail.com

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)