Noticias Noticias Artistas Falleros

SacabutxART i el món de fantasia per a Mr. Wonder

Comparte el link:

SacabutxArt, a traves de RegalaunNinot, han complit un encàrrec, a traves de Mr. Pérez Management, per a Wonders, empresa de calçat d’Elx .

Sota la supervisió del creatiu i director d’art Misael del Rosario, Vicent Torres i Jose Enrique Giménez (SacabutxArt), van fer el ser per la campanya publicitaria de l’empresa de calçat d’Elx per promocionar la col·lecció primavera-estiu.

Els dos artistes fallers valencians, en constant comunicació amb Misael, van captar els elements exigits, en un treball en què els temps d’entrega son importants.

Les necesitat d’atrezzo demanaven figures de carabasa, fongs i tentacles de polp dinamics i colorits per que la model Karolina Gorzala lluirà a la camara del fotògraf Valerio Rioja.

El treball demostra la capacitat creativa dels artistes fallers per a la publicitat, la decoració i la tematització per tot tipus d’events.

Des de RegalaunNinot prometen treballar per desestacionalitzar i diversificar les fons d’ingressos de l’artista faller, un ofici patrimoni de la Humanitat.

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)