Click
Comparte el link:

El 29 d’abril la Falla Plaça Prado Gandia va organitzar una multitudinària festa andalusa per presentar a les seues falleres majors i presidents del 2023.

Juan Martí, president de la comissió, va nomenar primer al president infantil, Borja Tomàs Escrivà, fill i net d’una gran saga de fallers. Carola i Rubén, els seus pares, han fet que Borja gaudirà de diversos càrrecs, cas de Padrinet infantil, acompanyant de la Reina de l’Art infantil i acompanyant de la Reina del Foc infantil. Ara li toca seguir l’exemple del seu iaio Fideu i son tio Fideuet de presidir la comissió.

Foto: Falla PradoA continuació va ser nomenada la Reina de la Falla Infantil 2023, Carla López Arlandis, neta de fallers de tota la vida, filla de MªJose i David, que, encara que molt vergonyosa, gaudeix de la festa i seguix els pasos de sa mare, reina de la falla infantil en 1987 i reina de la falla en 1994. Carla ja ha estat Madrineta Infantil, Reina de l’Art infantil i Reina del Foc infantil.. Ella i Borja sempre han compartit regnat i confessen que “estan molt contents de poder compartir aquesta aventura junts un any més i que van a gaudir-la al màxim”

Finalment, va ser presentada la Reina de la Falla 2023, Cristina Laporta Bravo, fallera nascuda al si de la falla, filla d’Amparo i Alberto, fallers que han treballat de valent per la festa de les falles. Cristina ha estat fallera des que va nàixer i ha estat molt activa a la festa de les falles, involucrant a Josete, la seua parella, tant o més que ella. De menuda va ser filloleta de la comissió amb tan sols 1 any de vida, més tard Madrina i Reina de la Falla infantil en 2006, En la comissió major ha estat, entre altres coses, delegada artística i de festes. En 2017 va ser Reina de la Poesia i en 2020 Reina del Foc. Hi Ha confessat que “desitjava molt que arribarà aquest any i tinc moltes ganes de viure’l junt a la meua gent”