Noticias

#Representantes22: La Falla El Quarantahuit renueva a sus representantes para las Fallas 22

Comparte el link:

La Falla Pintor Salvador Abril – Peris y Valero – Dr. Sumsi (Falla El Quarantahuit) ha anunciado la renovación para las Fallas 2022 de sus máximos representantes. Así pues: Daniel Miñana i Llopis (PI); Paula Miñana i Llopis (FMI); y Blanca López i San Andrés (FM), repetiran en sus cargos en el próximo ejercicio.

Foto: Falla El Quarantahuit

A la #FallaElQuarantahuit tenim clar lo important que és que, durant aquest 2021, tinguem una plantà i una cremà de les falles que s’haurien d’haver plantat per primera volta al 2020. No obstant, i sense renunciar a eixe compromís, també tenim clar lo important de la Il·lusió i els somnis complits que generen les nostres falles. 

Paula, Daniel i Blanca, gràcies a la aclamació de la comisió de #ElQuarantahuit ahir en junta general, renoven els seus càrrecs com a representants del 2022; amb l’únic fi que el seu regnat i somni finalitze en condicions i recolzats de tots els membres Quarantahuiters a una setmana fallera. 

Per tant, s’anomena a: 
Xiquet Daniel Miñana i Llopis, com a President Infantil 2022. 
Xiqueta Paula Miñana i Llopis, com a Fallera Major Infantil 2022. 
Senyoreta Blanca López i San Andrés, com a Fallera Major 2022. 
Entre tots, plantarem i cremarem al 2021; i, entre tots, viurem les nostres falles a març de 2022 🔥

Falla Pintor Salvador Abril – Peris y Valero – Dr. Sumsi (Falla El Quarantahuit)
Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com