Click
Comparte el link:

El 23 d’octubre es va fer a Xàtiva l’entrada dels dos ninots indultats, major i infantil, de les falles del 2019.

L’acte va estar precedit, al carrer, per la inauguració de la nova façana corporativa, tirant del paper protector que cobria l’element per Laura Martí Sanz, fallera major de Xàtiva del 2019, Carmen Pavia Solves, fallera major infantil, per Maria Beltrán, regidora de falles, i per Jesús González, president de la Junta Local Fallera de Xàtiva.

Ja dins del Museu Faller de Xàtiva, seu també de la Junta Local Fallera, es va procedir a l’entrega del reconeixement del Millor Llibre de Xàtiva a la comissió Selgas-Tovar, rebut per Elsa Tormo Barberà i per José Luis Lagardera Ventura, responsable del mateix.

Despres es va fer l’entrega del millor ninot infantil de Xàtiva a la comissió de Corts Valencianes, entregat pel seu president, Manuel Requena Jiménez, i el del millor ninot gran a Murta-Maravall, entregat per la seua fallera major infantil, Martina, i el seu president infantil, Adrià.

Finalment es va descobrir, a l’entrada del Museu, el panell del quadre d’honor de les falles 2019, on figuren les falleres majors i els guanyadors de les principals competicions falleres.

En fi, va ser un acte emotiu en el va haver testics de pràcticament totes les comissions xativines, omplint practicarment el Museu i on és va trobar a faltar als artistes Palacios i Serra, que van realitzar el ninot gran, i Gio Artcolor, que va realitzar el ninot infantil, per a rebre el homenatge corresponent.