Noticias Noticias Comisiones

Presentació d’esbossos de la Falla Malvarrosa – A. Ponz – Cavite

Comparte el link:

El 14 de gener es presentà els projectes per a les falles 2019 de la comissió Avda.Malvarrosa-Antonio Ponz-Cavite, acte presidit per José Candela Corell (president de la comissió) Elia Ramos Maicas (FM), Amèlia Ricart Esteban (FMI) i Armando Gorrea Lázaro (president infantil) i que va tindre la presencia de Mario Pérez i Paco Giner, els artistes fallers, que van desvelar els esbossos i van explicar els monuments.

de esquerra a dreta: Mario Perez (Artista Falla Infantil); Armando Gorrea Lázaro (President Infantil); Amèlia Ricart Esteban (FMI), Elia Ramos Maicas (FM); José Candela Corell (President) i Paco Giner (Artista Falla Gran)

Mario Pérez, responsable del monument infantil, en secció especial, va dir que el lema es “Migratòria” i que tracta sobre les diferents migracions fetes per persones i animals. Paco Giner, encarregat del monument gran, en primera B, va que explicar que, amb el lema “Quina por”, la seua obra tracta de les pors de hui en dia.

La FM Elia Ramos Maica junt a Paco Giner amb l'esbós de la falla gran
La FMI Amèlia Ricart Esteban junt a Mario Perez amb l'esbós de la falla infantil

També es presentà les portades dels llibrets, obra de Miguel Hache, i es parlà del tema de la il·luminació, explicant Candela, president de la comissió, que no serà italiana, sinó diferent i sorprenent.

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)