Cronicas Noticias

Presentació dels esbossos de la Falla Seneca – Yecla

Comparte el link:

El 28 de setembre la comissió Seneca-Yecla va presentar els esbossos de les seues falles del 2020. L’artista de la falla infantil es Santí Muñoz i els de la gran Gotes de Foc, es a dir, els germans José i Vicente Micó Martí.

L’esbós de Santi Muñoz es titula Ensomis de paper i mostra un xiquet dormint al llit, senzill i que dona lloc a imaginar com serà el que envolte ixe simple element.

L’esbós de Gotes de foc du el titul Mare, vull ser coeter, mostrant, de remat, una dona amb casc, protector d’oïts i jupetí reflectant, envoltada pel que sembla l’Ajuntament de València, ixe gran exhibidor de pirotècnia, unes carcasses explotant i dos xinesos, inventors de la pirotècnia, en l’escena central.

La vesprada va estar completada amb la intervenció del pirotecnic de la comissió, Alejandro Cabeza Carsí, coeter de la Pirotècnica Tamarit i Carsí d’Alfarrasí, que va parlar de la problematica actual de la professió.

Per finalitzar, els assistents van ser convidats a xocolate.

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)