Noticias Noticias Comisiones

Presentació dels esbossos de la Falla Joaquin Navarro – Carricola

Comparte el link:

La Falla Joaquin Navarro Carricola va presentar el22 de novembre els seus esbossos de l’any 2020, amb assistència de les dues falleres majors i dels presidents, aixi com de la comissió i convidats. L’artista dels dos monuments es Xaume Torrent Arenas. El president de la comissió, Rafàel Giménez ha dit “es un placer trabajar un año más con este artista fallero” i la fallera major, Mònica Matamoros, va agrair “sus increíbles ideas para las fallas de 2020”, cosa que també van fer Daniela i Hugo, fallera major i president infantils.

El lema de la falla infantil es “Olimpíades a Tokio”, on un robot amb la torxa olímpica apareix amb un pokemon i una xiqueta amb la bandera olímpica, donant la benvinguda a l’esdeveniment esportiu al costat del pòdium de campions.

El lema del monument gran es “De que em culpes” i explora la recerca dels culpable en diferents aspectes de la vida i la societat actual, amb un ninot de Donald Trump amb forma de porc, un bruixot xafarder i una dominatrix.

Despres de la presentació hi va haver un vi d’honor cortesia de la comissió.

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)