Click
Comparte el link:

El 29 de novembre, al seu casal, es va fer la presentació d’esbossos de la Falla Ramiro de Maeztu-Els Lleons, conduïda per Vicente Alventosa i amadrinada per Sara Larrazabal Bernal, fallera major infantil de València del 2019.

Els protagonistes de l’acte van baixar tots per una de les dues escalinates que te la llar de la comissió, donant-li teatralitat. Mentre el president, Rafael Moreno Ripoll, esperava al photocall, van anar baixant el president infantil, Adrián Marchante Mahiques, la fallera major infantil, Daniela Bermudez de Castro Parra, la fallera major, Sandra Utrero Alonso, l’artista del monument infantil, Manuel Martínez Reig, Juan Ramon Vázquez i José Gisbert, que formen SacabutxART, per tancar les presentacions amb la madrina, Sara Larrazabal.

Despres de seure’s els protagonistes, el conductor de l’acte va traure Daniela i Adrian per que descobriren l’esbós de la falla infantil, titulat “Botànic Valencià”, que Manuel va explicar que esta presidit per Flora i Fauno, rodejats de plantes, amb un disseny mixtilinio molt modern i interessant.

Després de l’explicació de l’autor es va fer la signatura de contractes entre Manuel, Daniela i Adrian..

Presentat l’infantil, li tocava a l’esbós de la falla gran, descobert per Sandra i Rafael i explicat per Juan Ramon i José, titulat “Amb l’aigua al coll”, expressió de distintes situacions polítiques, falleres,… que es viuen situacions critiques insospitables, amb un Titànic que s’enfonsa amb uns tripulants i passatgers convertits en animals com si fora l’arca de Noe., ambels seus músics i tot.

L’esbós anava acompanyat d’una mostra del que es l’elefant en tamany maqueta, que va ser desvelat despres de la signatura de contractes per Sandra, Rafael, Juan Ramon i José. També van tindre el seu protagonisme els altres membres del taller de SacabutxART, convidats a eixir pels seus dos caps.

Presentats els dos esbossos i signats els contractes, el conductor va donar pas a la madrina de l’acte, Sara Larrazabal, que es va mostrar agraïda i va desitjar sort a la comissió, va signar al llibre d’honor d’esta que va agrair la seua assitencia posant-li Daniela la insígnia de la falla i fent un regal a la mare de la fallera major infantil de València del 2019.


L’acte es va tancar amb un vi d’honor.