Click
Comparte el link:

El 17 de novembre la comissió de Maestro Gozalbo-Conde de Altea va presentar l’esbós de la seua falla infantil, obra de Sergio Amar.


La presentació va estar precedida per una entrada solemne de la fallera major infantil del 2020, Carlota Bordills Cabedo, i pel seu president infantil, Pablo Baviera Vicens, darrere dels quals va entrar, en mig d’una pluja de confeti, l’artista.

A continuació es va escenificar, mitjançant un grup de xiquets de la comissió, l’orige de la seda i la seua importància a la indumentària valenciana, donant pas després a un vídeo homenatje a l’artista amb 44 (el numero de cens de la falla) opinions sobre el que ell representa per a la comissió i per a altres persones, entre elles sa mare)

Despres es va despenjar l’esbós, enrollat com una persiana, entre l’artista i els representants infantils, mostrant-nos “Com la Seda”, una composició que parla de l’orige de la seda i com es convertix en matèria prima primordial de la indumentària valenciana, apareguent personatges xinesos, àrabs, venecians, Lluís XIV, la Moma, una fallera i un falle. Segur que ixos elements no mes son una part de tot el que tindrà la falla infantil.

Descobert exbós, van parlar fallera major infantil i el seu president, venint despres les fotos protocolaries.

L’acte va finalitzar amb una xocolatada.