Click
Comparte el link:

El 4 de febrer, a La Casa de la Mar, Daniel Quer, responsable de Marketing d’Amstel, Pablo Mazo, Director Regional de Relacions Institucionals de HEINEKEN España, Pere Fuset, Regidor de Cultura Festiva-President de la Junta Central Fallera  i Consuelo Llobell, Fallera Major de València, van presentar els III Premis Amstel “Unes Falles de Categoria”, amb els quals la companyia vol visibilitzar aquelles histories i persones darrere de cada casal i que fan que cada Falla siga especial, reconeguent el treball, esforç i il·luisió de les 382 comissions falleres que fan d’esta tradició una celebració única.

Amb esta acció Amstel confirma el recolçament que, des de fa mes de tres dècades, oferix a les Falles i als valencians, mostra de l’enrailament de la companya a la Comunitat Valenciana.

“Esa implicación se debe a que somos la cerveza de los valencianos. Somos la única cerveza de gran consumo que se fabrica en la región y, una cerveza hecha en València, no puede faltar en la fiesta valenciana por excelencia”, ha destacat Pablo Mazo, Director Regional Relaciones Institucionales de HEINEKEN España.

La companyia hi ha  augmentat el numero de premis i entregarà, per primera vegada, tres guardons valorats en 10.000 euros cada un. 

A la categoria “Amstel Original. Hecha en València”, es buscarà aquella falla històrica, 100% valenciana, amb anys d’historia i varies generacions a la seua esquena que, pese als temps de crisis, seguix mantenint la tradició fallera.

A la categoria “Amstel Radler” es reconeixerà a la falla mes motivada  de València, la que ha aconseguit fer una cosa única i irrepetible amb el millor dels recursos, el compromís i la motivació dels seus fallers.


A la categoria “Amstel Oro 0,0” es premiarà aquella falla on el material pirotècnic i el foc siga un element principal de la festa.

Les comissions podran presentar la seua candidatura fins l’1 de març a través del microsite creat per l’ocasió www.amstel.es/todasespeciales, contant aquelles activitats i iniciatives que els fan especials i mereixedores del reconeixement. En la defensa de la seua candidatura deuran incloure aquell projecte especial per al que vulguen el recolçament d’Amstel.

Les 9 que tinguen major recolçament, les tres primeres finalistes de cada categoria, passarán a la següent fase de selecció, que es farà el 4 de març i tindran que convéncer a un jurat format per Marina Civera, Fallera Major de València 2019, Pablo Mazo, Director Regional de Relacions Institucionals de HEINEKEN España, el comunicador Boro Peiró, el Pirotècnic Ricardo Caballer i el reputat Xef valencià, Ricard Camarena.

Els premis a les Falles guanyadores de cada categoria s’entregaran el 13 de març en un event en la fabrica de Heineken de Quart de Poblet, en el que es reunirà a les finalistes para proclamar en directe als tres guanyadors.

Cal destacar que en l’edició del 2019 es van presentar 200 candidatures que s’enfocaren en les veritables histories d’esforç, creativitat i compromès que hi ha en tots els casal, cas de la Falla Barraca-Espadán, guanyadora de la II Edició i que invertira el premi en la reforma del seu nou casal despres de 50 anys en actiu

“Estamos muy agradecidos porque la respuesta de las ediciones pasadas ha sido sinceramente impresionante y gracias a ellas hemos podido conocer historias maravillosas que merecían ser contadas”, ha expressat Daniel Quer, responsable de marketing d’Amstel.

Concierto "Especial Es"

Per altra banda, Amstel vol que tota la ciutat gaudisca d’una gran experiència, per a lo qual patrocinarà un gran concert amb un cartell digne de les grans festes locals, que es farà el 5 de març, a les 20 hores, als Jardins de Vivers. Entre els participants estaran el grup oriolà Varry Brava; el grup murcià de música indie rock espanyol Second i la valenciana, però internacionalment coneguda Ley Dj.

Per aconseguir les entrades, amb cada Amstel que es demane a un bar entre l’1 de febrer i el 3 de març es rebrà un bono amb un pincode que s’ha d’introduir a la web:

www.amstel.es/100x100experiencias

Per cada 10 pincode introduïts, una entrada gratis. També per cada 36 llandes de la gama Amstel comprades als hipermercat Carrefour entre el 24 de febrer i el 3 de març es rebrà un pincode per a descarregar la seua entrada gratuïta a 

 www.amstel.es/100x100experiencias.

Espectaculo pirotecnico Amstel

Com cada any, Amstel es la patrocinadora de totes les mascletades de la Plaça de l’Ajuntament. Fidel al seu compromís amb la pirotècnia, organitzarà, amb Ricard Caballer, per quart any consecutiu, la primera mascletà de les Falles 2020, el 29 de febrer a La Marina de València, front a l’espai Veles e Vents, a les 20 hores.

“Tras el éxito el año pasado de la mascletà más alta jamás lanzada, este año vamos a sorprender a los valencianos con un espectáculo innovador. Nuestra campaña habla de diferentes formas de ser especial; habla de historias únicas, y por eso con nuestra mascletà, este año vamos a hacer historia”, ha destacat Daniel Quer.