Noticias Noticias Comisiones

Premi Ü a la millor explicació de falla en vers de la Comunitat Valenciana

Comparte el link:

La Falla Taüt de Cullera continua apostant per la cultura fallera una vegada més i aquest cop convoca els Premis Ü, uns premis literaris que pretenen premiar l’explicació de falla, en vers, de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar les explicacions de falla, de gènere poètic, dins el Llibret Faller ja que la critica, la satira i l’humor són aspectes associat a el món de les Falles.

En aquests premis poden participar qualsevol comissió fallera i el treball haurà d’estar publicat en llibret corresponent a l’exercici 2020/21 per la qual cosa l’explicació versarà sobre les Falles 2021. S’adjuntarà el llibret en format digital. El període d’inscripció finalitza el 25 de gener de 2021 a les 23:59.

Hi haurà un únic premi de 200 € per a la comissió guanyadora a més de diploma, encara que si el jurat així ho considera podrà proposar la concessió de dues accèssits als finalistes que rebran un diploma.

Les Bases:

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com