Noticias Opinión

#Opinion: Sense Falla Municipal per a 2022, de moment

Comparte el link:

L’Ajuntament de València no fa, de moment, concurs per a la falla municipal del 2022 fins que es sapia si es podran celebrar les falles del 2021 en el segón semestre de l’any.

Es una mesura prudent si tenim en conter que hi ha dos falles municipals per cremar, sense contar les infantils, la de Dulk i Alejandro Santaeulalia, que habia que plantar fa apenes uns dies, i les restes de la Meditadora d’Escif, Manolo Martín i José Ramón Espuig.

L’any passat es va acelerar el concurs con exemple a les comissions falleres i per recolçar als artistes fallers, pero ara hi ha que esperar l’evolució de la pandemia i els resultats de la campanya de vacunació per a unes posibles Falles al segón semestre de l’any.

També depen d’aixó les ajudes a les comissions per sufragar els monuments, que habien pujat del 25 al 30%, encara que les ajudes al mon faller s’ampliaran al Cap i Casal, encara que no estan definides.

En quant a l’exemple a les comissions falleres, si no es van cremar les falles del 2020 i no es cremen les del 2021, que pasara amb les del 2022 ? Hi ha que acumular encara mes material faller ?

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)