Noticias Noticias Fogueres

#NoticiesFogueres: Tres Fogueres s’uneixen en el projecte “Musiques de la terreta”

Comparte el link:

Les comissions: Foguera Sèneca – Autobusos, Foguera Rabassa i Foguera San Anton Alto s’han unit en un disc de música festera interpretat per la Societat Musical l’Harmonia d’Alacant.

La música és un dels pilars fonamentals de la festa de les fogueres, per això la Foguera Sèneca – Autobusos, la Foguera Rabassa i la Foguera San Anton Alto s’han unit en un disc de pasdobles foguerers titulat “Musiques de la terreta” i interpretat per la Societat Musical l’Harmonia d’Alacant.

Cinc són els autors de pasdobles i sis les cançons que formen part d’aquest disc:

  • ‘Somriure i flames’, de Miguel Ángel Mas Mataix
  • ‘Inés Quesada’, de Luis Molina Millá
  • ‘Sempre Fogueres’, de José Torregrosa García
  • ‘Jacinto Massanet’, de Bernabé Sanchís Sanz
  • ‘Laumar’, de José Sala Lozano
  • ‘Idella pirata’, de Miguel Ángel Mas Mataix

Aquest disc és el fruit de mesos de col·laboració entre les tres fogueres i d’assajos per part de la Societat Musical l’Harmonia d’Alacant.

Foto: Foguera Sèneca – Autobussos

Amb la finalitat de donar a conéixer la música de les festes oficials d’Alacant i fer arribar les seues notes i partitures a tots els públics, el disc ‘Músiques de la terreta’ està disponible en les principals plataformes com Spotify, Apple Music, Amazon Music i YouTube

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com