Click
Comparte el link:

El festival Holika és un dels esdeveniments musicals consolidats en el panorama nacional amb només 6 edicions en l’àmbit de la música urbana internacional. I enguany comptarà amb l’empresa Valua per a la realització de l’escenografia dels dos escenaris del festival.

L’aposta de l’organització del Festival Holika per l’empresa valenciana Valua suposa un suport decidit i clar per la indústria de la tematització i la creació d’escenografies a nivell nacional i més concretament pel potent sector creatiu dels artistes fallers que compten amb experiència de dècades en altres festivals dins i fora de les fronteres d’Espanya.

El projecte escenogràfic està inspirat a l’Olimp i els déus romans es troba just al final de la fase de producció física a València i en aquests dies s’inicien els treballs de muntatge per part de l’organització de Holika.

Foto: ValuaEl proper 26 de juny, inici del festival, tothom es quedarà sorprès amb la magnitud de l’escenografia. És, probablement, la posada en escena més impactant del festival en tots aquests anys. En aquesta edició, l’organització de Holika ha apostat per anar en gran de la mà de Valua, empresa amb ampli bagatge en projectes creatius per a esdeveniments de grans dimensions.

Foto: Valua

Enguany Holika al costat de Valua crearan un record únic i una experiència completa. Artistes i assistents, gaudiran d’una posada en escena única i personalitzada. Una escenografia impactant, la qual decorarà tots els vídeos dels cantants que es pugen del festival en xarxes. Des de Valua i l’organització del festival ja hi ha moltes ganes que comence Holika, on es viurà molta música i art.