Cronicas Noticias

Nomenament de la Fallera Major Infantil 2020 d’Alzira

Comparte el link:

El passat 21 de setembre, a les 20,30 hores,al seu domicili, es va fer el nomenament com a Fallera Major Infantil d’Alzira 2020 de Clàudia Dolz Estela.

Com el dia abans, el menjador del domicili familiar estava de gom a gom entre amics, familiars i fallers. No mes entrar es veia la protagonista jugant amb els seus amics. A un costat tenia a les seues dames d’honor i anava d’un grup a altre per atendre’ls als dos convenientment. En un moment donat, sa mare la crida per repassar el discurs. No sembla molt nerviosa.

Quant van arribar el alcalde d’Alzira, Diego Gomez Garcia, i el president de la Junta Local, Jaume Bohigues Agusti, la la secretaria de la JLFA, Rebeca Chorro Ramirez, va llegir l’acta en què va ser nomenada despres de ser votada al seu acte d’elecció. A continuació una traca va anunciar que oficialment ja hi havia Fallera Major Infantil d’Alzira 2020.

Despres va ser el moment dels discursos, començant la pròpia Clàudia, qui al començament pareixia que anava a fer un discurs tradicional, però aviat ens va sorprendre a tots amb un discurs en què va tindre paraules per a tots, mirant en un moment donat cap al president de la JLFA, quant parlava d’actes fallers, i cap a l’alcalde, quant parlava mes de la representació de la ciutat. Va destacar una frase que més tard va repetir l’autoritat municipal: “soc menuda, però no xicoteta”, referint-se que podia ser mes menuda que la cort d’honor, però que no desmereixia en res, que sabia que podia representar els fallers infantils i als xiquets de la ciutat. 

Acabats els discursos van vindre les fotografies amb l’alcalde, el president de la JLFA, la fallera major Alba Carrió Martinez , el regidor de festejos, els familiars, les dues corts d’honor, les amigues, els amics.

Despres de les fotos va vindre la signatura de l’acta del nomenament, on la protagonista estava somrient i gaudint del moment que marcava que ja era fallera major infantil d’Alzira.

En acabar, van vindre els regals, obrint el quals va mostrar perfectament la seua personalitat, tranquil·la, però decidida.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com