Click
Comparte el link:

 

El 20 de setembre, a les 21 hores, al seu domicili, es va fer el nomenament d’Alba Carrió Martinez com a Fallera Major d’Alzira 2020.

Van anar a felicitar-la familiars, amics i fallers, tots els quals van posar amb la protagonista de la nit.

Despres va comencar l’acte propiament dit, llegint la secretaria de la Junta Local Fallera d’Alzira, Rebeca Chorro Ramirez, l’acta en que va ser nomenada despres de ser votada al seu acte d’elecció. A continuació una traca va anunciar que oficialment ja hi havia Fallera Major d’Alzira 2020.

Despres va ser el moment dels discursos, comencant la propia Alba, que va tindre agraiments per als electors que la van votar i a la seua familia, destacant el moment dedicat a la seua germana, Blanca, que tambe va ser enguany candidata a fallera major infantil.

Despres li va tocar al president de la Junta Local, Jaume Bohigues Agusti, a l’alcalde, Diego Gomez Garcia, qui va parlar de la historia de la familia d’Alba, ja que la mare d’esta també va ser fallera major de la població.

 

 

Concluits els discursos, van vindre mes fotografies, amb la corporacio municipal i els vicepresidents de la Junta Local, entre altres.

L’acte va finalitzar amb la signatura de l’acta de nomenament per part de la secretaria de la JLFA i del seu president.

Despres, mes fotos amb la familia i la Fallera Major Infantil del 2020, Claudia Dolz Estela, i amb la seua Cort d’Honor.