Click
Comparte el link:

El mon faller de Xàtiva s’ha vist enriquit amb la constitució d’Estudis Fallers de Xàtiva, associació que naix amb la pretensió de reunir la major quantitat de coneixements sobre comissions i activitats de les falles xativines, com ha passat a llocs fallers com València, Dénia…

Web dissenyada per: Kike Vaquer

Segons Estudis Fallers de Xàtiva: “Volem crear un lloc on siga benvinguda qualsevol informació que tinga a veure amb les nostres comissions, les seues produccions i els diferents actes que es desenvolupen al llarg de cadascun dels exercicis fallers que ja hem viscut i els que ens queden per passar. De la mateixa manera, volem posar a l’abast de tothom la informació de què disposem, per intentar que la nostra Festa puga ser més coneguda i, per tant, més estimada. (…).Hem creat una pàgina web que s’encarregarà de servir com a font d’informació i com a contacte permanent entre les diferents comissions falleres i la ciutadania, en general” .

La seua drecera és https://estudisfallersxativa.esAquest web té la pretensió de convertir-se en un ens viu, que anirà desenvolupant-se a poc a poc, gràcies a les aportacions que qualsevol ens puga fer arribar. Des d’ací us convidem a visitar-la i a viure-la com ho fem nosaltres”..

Dins de la pagina tenen sis apartats:

Web dissenyada per: Kike Vaquer-1- Actes Fallers, on consultar els actes fallers a celebrar.
-2- Publicacions, subdividit en a) Llibres b) Revistes.
-3- Música,
-4- Noticies,
-5- Documentació
-6- Estudis Fallers TV.


Si entrem, ens ho trobarem esboçat, però sembla ser una possible gran fons d’informació en un futur no massa llunyà