Mininot Noticias

#Mininot: “Portem la Flama” per a mantindre la flama de les falles i dels indumentaristes

Mininot, tenda online de ninots i mini ninots de falla, ha fet una campanya per recolçar les comissions falleres i tendes d’indumentària valenciana en el més que deuria celebrar-se la festa fallera i que, per segon any consecutiu, s’ha suspés.

“Portem la flama” es una campanya de divulgació i concienciació amb l’objectiu d’ajudar a difondre la complicada situació, con conseqüencia de la pandèmia, amb els fons de la venda d’un ninot creat per a dita campanya en col·laboració amb Don Falleret.

El ninot de la campanya es diu “Sentiment Faller”, crear per artista faller Juanjo Salom. Es una fallereta oferint la flama a la Geperudeta com ofrena per que finalitze el més pronte possible la pandèmia que tant de mal li esta fent al mon faller. Part dels fons recaptats en la campanya es destinaran a les comissions falleres i tendes d’indumentària que participen.

Fotos: Mininot/ Fran Adlert Fotografos

Les comissions falleres i tendes d’indumentària afegides a la iniciativa rebran un codig personalitzat sense cost per que el difonguen entre els seus contactes i servira també per contabilitzar la venda de “Sentiment faller” a traves de la pàgina web de www.mininot.es. El codig suposara, a més, un desconte de 10euros. Per aplicar el desconte cal comprar a traves de la web de Mininot i aplicar el codig de la comissió o tenda inscrits, introduït en el camp corresponent una vega s’accedix al carret de compra.

Finalitzada la campanya, es contabilitzaran els codigs i els fons recaptats amb cada un d’ells per destinar el que calga a cada comissió i tenda que haja participat.

Hi ha dos versions de “Sentiment faller”, una amb peana i estandart, personalitzat per a la comissió o tenda d’indumentària, i un altra versió sense peana ni estandart, les dues de 18 cm, sense contar la peana. El preu sense peana es de 125 euros i amb peana de 135. Les dues versions duen llum led dins de la flama que du entre les mans. A ixos preus es descontarà, comprant en la web www.mininot.es, els 10 euros.

Tots els que compren “Sentiment faller” durant el temps que dure la campanya, en qualsevol de les dues versions, entraran en el sorteig d’una versió de la mateixa figura de 45 cm, valorada en 300 euros, amb un vestit personalitzat. El sorteig serà el 19 de març i el ninot serà entregat quant s’haja plasmat el disseny del vestit triat per que haja guanyat. Per que hi haja sorteig ha d’haver-hi un mínim de 40 participants.

La campanya anirà del 19 de febrer al 19 de març. Finalitzat el termini, els codigs desconte no tindran efecte.

Hhttp://www.mininot.es/sentimentfaller

Per més informació:
Ignacio Pérez
Promotor del projecte Mininot
Email: hola@mininot.es
Telèfon: 652063803

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)