In Memoriam Noticias

Manuel Latorre, la Transició democràtica i la modernització de la festa fallera

Comparte el link:

Ha mort Manuel Latorre, alt executiu d’una empresa cervesera i membre de la directiva d’Enrique Real en la seua ultima legislatura, que li va confiar l’area de festejos. Latorre va ser el que va traslladar els castells de la plaça de l’Ajuntament al llit del Túria i va passar la Nit del Foc a la vespra de Sant Josep, aprofitant els seus contactes laborals per introduir nous patrocinadors per als grans festejos.

Faller del Pilar, també ho va ser de Borrull-Socors, amb dos comissions unides per crear uns premis que duen el seu nom, organitzats per Borrull i entregats al casal del Pilar, participant ell en la primera edició, guardons elegits per presidents de la JCF i als que respon gent de totes les sensibilitats, cosa que diu molt de la seua talla fallera i personal.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com