Click
Comparte el link:

La Junta Local Fallera d’Alzira ha presentat el calendari d’actes virtuals per a celebrar les Falles del 2021.

Últim cap de setmana de febrer es va fer el concurs de paelles, amb nombrosa participació de falleres i fallers que ens van mostrar, amb el hashtag #saborAFalles, les seues creacions. Pronte s’anunciarà els guanyadors.

El proper 6 de març, a les 18 hores, Alba Carrió i Clàudia Dolz, falleres majors d’Alzira, es dirigiran a tot el col·lectiu faller alzireny. Podran ser acompanyades amb fotografies amb #sempreEnFlames.

El 7 de març, a les 13 hores, globotà virtual en què es podrà col·laborar gravant un vídeo de 5 segons fent explotar un globus. Hi ha fins el dia 5 per publicar el vídeo amb el hashtag #sempreEnFalles.

El 13 de març cal engalanar els balcons i finestres amb el mocador i escut de la falla de cadascú. A les 18 hores, cavalcada virtual publicant fotos disfressat amb el #sempreEnFlames.

16 de març, primer dia de falles. Es recomana vestir-se amb polars o mocadors i compartir fotografies de les falles preparades per al moment amb el #sempreEnFlames.

17 de març, segon dia de falles. Despertà virtual a tots els barris. Toca compartir vídeos amb la xaranga amb el #sempreEnFlames.

18 de març, tercer dia de falles. despertà virtual a tots els barris. Ofrena de Flors compartint fotos d’un acte tant emotiu amb el #sempreEnFlames.

19 de març, darrer dia de falles. Despertà virtual a tots els barris. Missa de Sant Josep. Desfilada del pasdoble amb vídeos originals ballant un pasdoble o recordant edicions anteriors, sempre amb el #sempreEnFlames.

Tant les hores com els actes previstos poden sofrir modificacions que seran comunicades de forma immediata.