Noticias Noticias Juntas Locales Falleras

Les Falles Virtuals 2021 d’Alzira ja han començat

Comparte el link:

Els dies 6 i 7 de març han estat plens d’activitat virtual fallera.

El dissabte 6, a les 18 hores, Alba Carrió i Clàudia Dolz, falleres majors d’Alzira, es van dirigir des del Saló Noble de l’Ajuntament de la ciutat a tot el col·lectiu faller alzireny i al veïnat en general amb missatges de gratitud, ànim i esperança.

La Crida virtual fa ser emesa per les xarxes socials de la JLF d’Alzira i despres van ser llançades les tradicionals bengales que donen inici a la festa fallera, podent-se escoltar a tota la ciutat.

El diumenge 7 va ser dedicat als fallers més menuts. Des de casa, les falleretes i fallerets van pujar vídeos als seus comptes en Facebook i Instagram, servint el #SempreEnFlames i fent la seua particular globotà.

Per la seua part, Clàudia i la seua cort, integrada per Ainoa, Aitana, Blanca, Clara, Daniela i Mireia, van gaudir d’una globotà simbòlica a la Plaça del Regne d’Alzira. En acabar l’acte, elles set van donar inici al concurs de Tiktok que ahir va començar, les bases del qual es poden consultar a cada comissió fallera, podent-se enviar els vídeos a concursos@fallasalzira.com

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)