Click
Comparte el link:

El proper 12 de març el Centro del Carme de Cultura Contemporanea presentarà dues exposicións dels responsables de les falles municipals 2021, Rondalla de fang, de Dulk, i El somriure de les falles, de Ceballos & Sanabria.

Sense polvora ni carrers engalanats, el CCCC convida a vore el got mig ple i, a l’espera d’un moment mes propici per un ambient festiu, el centre d’art s’omplira de ninots i experiencies inmersives, amb un sonriure cap les Falles.

Ceballos&Sanabria fan els darrers retocs als seus ninot, esperant aquesta setmana no a la plantà, sino a ser colocats a una sala d’exposicions.Jose Luis Ceballos (València 1978) i Francisco Sanabria Casado (València 1979) posen en valor el seu treball, estant la primera vegada que uns artistes fallers oferixen una mostra retrospectiva del seu treball a un centre de cultura contemporanea.

L’exposició, comisariada per Néstor Morente, pren tematica i cronologicament la trajectoria de Ceballos&Sanabria, seleccionats once vegades per l’Ajuntament per fer la Falla Municipal Infantil, inclos el 2021.

Per la seua banda, l’artista urbà Dulk, despres de dos mesos treballant in situ al CCC, presenta una experiencia inmersiva que conecta simbolicament amb la seua proposta per la Falla Municipal 2021.

Conscient del delicat moment de sostenibilitat mediambiental que viu l’entorn mes inmediat, i amb una fidelitat absoluta al misatge que conté l’obra artistica d’Antonio Segura, Dulk, l’exposició Rondalla del Fang, comisariada per Fran Picazo, rescata el format tipic del conte valencià, un metarrelat en un ambient inmersiu en la sala 2 del CCC que convertix l’experiencia en un viatje inolvidable a l’Albufera de València sota una visió critica, compromesa i actual de l’artista.

Les exposicions estan produides pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, en col·laboración amb l’Ajuntament de València