Más Noticias Falleras Noticias

Les Falles digitalitzades un futur no molt llunyá

Comparte el link:

El 2 de juliol, a les 17 hores, a la seu del Grup CASFID, es farà l’event “Digitalización en las Fallas de Valencia: De la comodidad de los falleros al control de aforo”, coorganitzat per la Falla Almirante Cadarso-Conde Altea i el grup CASFID.

L’event te com finalitat evidenciar les diferents ferramentes per al control d’aforament als casals per a que l’activitat fallera puga fer-se amb seguretat en els parametres establerts en les properes falles de setembre del 2021, així com les ventajes de la digitalització en la gestió de fallers i casals.

Membres de la Falla Almirante Cadarso – Conde Altea explicaran de primera mà les ventajes de la tecnologia a la seua comissió per optimitzar la gestió, seguretat i comoditat dels seus fallers amb les polseres NFC.

Javier Juanes, Director executiu del Grup CASFID considera que “la tornada de les Falles es una grandisima noticia. Raó per la qual es el moment d’estar preparats, de transformar-les i convertir-les en entorns segurs i còmodes per a tots els faller. Estos events són importants per mostrar al mon de les falles que es pot democratitzar l’us de la tecnologia entre les Falles”.

L’acte serà gravat per que qui no puga acudir puga vore’l posteriorment

L’entrada es gratuïta, però l’aforament limitat i exclusiu per al mon faller, podent-se obtindre Enterticket.es (https://www.enterticket.es/eventos/)

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)