Click
Comparte el link:

La Junta Local Fallera de Xàtiva, pel be de la festa, ha decidit que enguany tots els actes fallers que es desenvolupaven als quatre dies habituals que culminen la festivitat es faran tots en un sol dia. Des de la plantà fins la cremà.

Per donar temps, la plantà propiament dita començara dies abans, entre fortes mesures de seguretat, amb artistes i ajudants reclosos en torn als monuments, amb trasllats, si cal, d’un monument a altre, a carrec dels cotxes de la policia local.

A les 6 del matí del 19 de març passaran els jurats per puntuar els diferents monuments, a les 8 es farà l’entrega de premis, a les 10 es farà la recorreguda, a les 12 l’ofrena de flors, despres de la qual hi haurà un temps per reposar forçes per a les 20 hores fer la missa de Sant Josep a la seua ermita i donar lloc a la primera baixada nocturna del Sant. A les 24 hores començaria la cremà. Entre acte i acte hi haurà mascleta, culminant amb un majestuós castell despres de l’ultima falla cremada.

La JLF espera que els fallers de les diferents comissions sàpien repartir-se per poder complir amb tots els actes, ja que no mes poden repetir actes falleres majors i presidents per que la participació siga el menys massiva possible, amb un mínim de 20 m entre comissions i de 3 m entre membres de la mateixa comissió.

Tot pel bé de la festa