Click
Comparte el link:

La JLF de Tavernes de la Valldigna en reunión con los presidentes de las distintas comisiones de la localidad, acordaron aplazar la fiesta fallera en marzo y pasarla a celebrar la primera semana de septiembre (del 1 al 5 de septiembre) siempre que la situación sanitaria lo permita y manteniendo todas las medidas que sean precisas.

L’Ajuntament de Tavernes i els presidents de les 6 comissions falleres juntament amb els components de la Junta Local Fallera de la ciutat, han consensuat que les #FallesTavernes se celebren, si la situació sanitària ho permet, la primera setmana de setembre, concretament dels dies 1 al 5.

La nostra festa més internacional, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat, ressorgirà amb força de les seues cendres en un nou exercici que comptarà amb la continuïtat de les Falleres Majors i presidents 2020.

Estem segurs que la crisi generada pel coronavirus protagonitzarà molts dels monuments del pròxim any, de la mà de la sàtira i l’enginy propis dels nostres artistes fallers.Et convidem a ser pacient, a cuidar-te i a continuar somiant amb les pròximes Falles.

Com la situació en l’àmbit estatal i autonòmic és tan canviant, qualsevol modificació o cancel·lació d’actes els comunicarem amb la màxima antelació possible.

Junta Local Fallera Tavernes de la Valldigna