Click
Comparte el link:

El 26 de juny la Falla Luis Cendoya va fer el seu primer acte oficial del 2021, a la Plaça Primer de Maig, amb les mesures sanitàries recomanades.

La comissió de Port de Sagunt va fer “Tornem”, homenatge a la totalitat d’integrants de la Falla, tant els presents com els que ja no hi son,despres de més d’un any que es cancel·laren les falles del 2020 a menys d’una setmana que es plantaren els monuments, amb molts elements d’ells al carrer.

Foto: Falla Lluis Cendoya

A l’acte es va homenatjar Elena Martínez Zaballo i Zoe Rubio Mellado, falleres majors de la comissió, que van rebre les bandes del 2021, així com a Pedro Mas Muñoz i Yoel Rubio Mellado, presidents de la comissió. Tots quatre continuaran en el càrrec fins març del 2022.

Foto: Falla Lluis Cendoya

Segons membres de la Falla, «Aquest acte, encara que senzill en la seua realització, va tindre un gran component emotiu per a tots nosaltres ja que era la primera vegada que, respectant totes les mesures pertinents, ens podíem tornar a ajuntar en la nostra plaça. Aquest acte ha sigut el tret oficial d’eixida a un exercici diferent que esperem poder culminar el més de setembre amb l’anhelada setmana fallera».