Click
Comparte el link:

La Junta Central Faller ha presentat el “kit faller” que serà enviat a totes les comissions falleres per facilitar als representants de les comissions tot el necessari per seguir les activitats programades.

Carlos Galiana, president de la JCF va anunciar a la darrera Assemblea de presidentes i president que totes les comissions censades disposarien d’un kit que les ajudara a participar en les activitats totalment telemàtiques preparades per a març del 2021, raó per què s’ha dissenyat una caixa que siga un record inesborrable d’aquest març insòlit.

Foto: Junta Central Fallera

El kit conté:

instruccions per fer un parot;
la fusta del parot;
una bunyolera;
un paquet de globus per a les globotaes;
retallable de la Mare de Deu dels Desemparats per a l’Ofrena virtual (obra de Ceballos&Sanabria);
la mà de fusta protagonista de la imatge gràfica de les Falles 2021 (obra de Diego Mir i Fase Studio);
el cartell adaptat de dita imatge gràfica en el que es pot llegir TORNAREM.

Les caixes, una per comissió, començaran a ser repartides per Delegació de Festejos de JCF i les Delegades i Delegats de tots els sectors de falla, que són els que han participat en la preparació dels kits fallers, en els propers dies.

Segons Galiana, “el kit és només una de les sorpreses que hem preparat per a fer especials estes #falles21EnLinia. Vull fer un especial agraïment als Delegats i Delegades de sector, i a la Delegació de Festejos, per l’ajuda. Esperem que agraden a totes les comissions i que s’animen a participar de totes les activitats telemàtiques, demostrant a la ciutat i al món que la part immaterial de la festa és la que ens manté units i ens farà tornar més prompte que tard“.