Noticias Noticias Juntas Locales Falleras

#JuntaLocalFalleraBurriana: Falles de Borriana, les falles en juliol ?

Sembla que la situació sanitària, gràcies a les vacunes, favorix que es puguem fer falles, encara, este 2021. La Conselleria de Sanitat pendrà la decisió el proper dilluns i Borriana desitja que la plantà siga en juliol, per la baixa taxa d’incidència de l’estiu passat, tindre més temps per preparar les del 2022 i no coincidir amb les festes patronals de la Misericòrdia.

Salvador Doménech, president de la Federació de Falles i metge, considera que tot dependrà de la taxa de persones immunitzades i que, amb tot, seran unes falles diferents, amb totes les mesures per evitar un possible contagi.

Manuel Usó, president del Club 53, diu que fer les falles en juliol permetria planificar les falles del 2022, renovar càrrecs i triar amb temps les noves falleres majors.

Berta Hernández, del Barri d’Onda, diu que les despeses continuen i que, aixina i tot, davant la situació, ha hagut de baixar les quotes.

José Poveda, de Quarts de Calatrava, preferix setembre per que hi haurà més gent vacunada i farà menys calor per a les falleres.

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)