Noticias Noticias Juntas Locales Falleras

#JuntaLocalFalleraAlzira: Assemblea General de Presidents de la localitat d’Alzira

Comparte el link:

En la nit del dimecres es va celebrar Assemblea General de Presidents per tal d’informar de l’estat i situació actual de les falles i a més per a mantindre un contacte periòdic, escoltant les opinions i el sentir general dels presidents.

Jaume Bohigues i la Junta Executiva compta amb el compromís de tots els assistents i representants de la festa a Alzira en el camí per celebrar les falles quan la situació ho permeta i sempre que des de la Mesa de seguiment de les Falles ens faciliten la informació preceptiva en les reunions mantingudes amb la Conselleria de Sanitat.

La ratificació per part de l’assemblea de la continuïtat en el càrrec de la directiva de la Junta Local Fallera, Falleres Majors d’Alzira i Corts d’Honor i els màxims representants de les comissions falleres fins que es cremen les falles de 2020/2021.

A més es va donar informació per part del Vicepresident Toni Goig sobre l’estat de comptes actual, i també sobre alguns assumptes d’interés de la delegació de Pirotècnia per part del Vicepresident Fernando Rodríguez.

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)