Noticias Noticias Juntas Locales Falleras

#JuntaLocalFallera: La Junta Local Fallera de Xativa va presentar la seua Setmana Fallera Virtual

Comparte el link:

La Junta Local Fallera de Xàtiva ha organitzat, davant la situació sanitària, una Setmana Fallera Virtual.

15 març

A l’Albereda s’ubicarà, fins el 19 de març, un panell faller en el que es podran observar fotografies que s’ha enviat per correu i que ha confeccionat un professional.
En col·laboració amb el Consell de la Joventut de Xàtiva, es publicaran els esbossos de les comissions amb una simulació ubicant-los a les seues demarcacions.

17 març

Concurs infantil virtual de coneixements fallers de Xàtiva. Serà retrasmes per les Xarxes Socials de la Junta Local Fallera de Xativa

19 març

Ofrena de representants a la Seu.
Per seguretat, complint amb la normativa, no més podran acudir falleres majors, falleres majors infantils, presidents i presidents infantils.
Es poden adquirir, fins el 13 de març, a les floristeries Adela, Floretes, Ruben’s i Jose Flors, a 5 euros, ramells amb què dites floristeries confeccionaran l`escut de la ciutat per l’Ofrena. Qui adquirisca ram podrà fotografiar-se i donar un impuls a les floristeries

13.30 hores, dispar simultani, des de dos llocs diferents de Xàtiva, un bombardeig aeri, organitzat per JLF i Regidoria de falles.

21 hores, dispar des de les 19 demarcacions amb una caixa de 100 dispars de cadascuna de les comissions, al qual no més poden acudir 4 persones per comissió.
També hi haurà una mascletà àrea, en lloc a concretar per seguretat.
Els dispars de les comissions i la mascletà àerea seran fets des de llocs que puguen ser escoltats i vistos des de casa o els terrats.

Del 15 al 19 de març, qui ho estime oportú podrà publicar fotos amb els hashtags #tornarem #fallesxativa #fallesvirtuals i entrarà al sorteig dels següents premis:

250 euros a gastar en Estudio Federico per reportatge fotogràfic faller
90 euros a gastar en floristeries de Xàtiva
90 euros a gastar en pentinats de fallera
250 euros a gastar en indumentaristes de Xàtiva
300 euros a gastar en pirotècnia per a la comissió del faller/a premiat del sorteig fotogràfic.

Al llarg de la setmana fallera, es publicaran diferents entrevistes a persones rellevants del món faller al llarg de la seua història.

També es posara a disposició de qui estiga interessat, demanant-ho als presidents/es o a la JLF, fins esgotar existencies, 4000 banderoles per engalanar balcons, comerços…

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)