Noticias Noticias Junta Central Fallera

#JuntaCentralFallera: Reunió de Presidents 6/10/21

Comparte el link:

El 6 d’octubre es va fer el ple d’octubre de Junta Central Fallera.

El primer punt tractat va ser el de la Telefonada, explicant Carlos Galiana, president de la JCF, que el Ple extraordinari serà virtual i no més assistiran presencialment les i els presidents de les comissions de les 26 candidates, estant la resta online, si no canvia la normativa.

Galiana també ha avançat que en la pròxima Assemblea de presidentes i presidents de falles es presentarà una proposta per reformar el Reglament Faller, ara que tot sembla tornar a la normalitat, encara que el Congrés Faller no es celebrarà fins després de les falles del 2022.

Foto: Junta Central Fallera

Delegació de festejos de JCF va informar de les novetats dels concursos, cas del de Truc o del Playbacks.

Delegació de Cultura va informar de l’inici del concurs de Teatre Faller i de l’obertura del termini d’inscripció de l’Escola de tabal i dolçaina de JCF.

Delegació de Publicacions va informar que enguany hi ha previstes dues fires del col·leccionisme.

Delegació de Comunicació va celebrar l’èxit del dispositiu especial de l’Elecció 2022, en què més de 8.300 persones van seguir l’acte a través del web, aconseguint més de 500.000 impressions en Twitter i arribar a 250.000 comptes en Instagram. També va informar que la JCF té ja perfil a Tik tok, on ja té 400 seguidors en una setmana, més de 750 m’agrada i vora 5.000 visualitzacions del quadre vídeos pujats, així com del curs de Comunicació Fallera, que serà els dies 11 i 12 de desembre a La Petxina. Prompte s’informarà del programa i s’obriran les inscripcions.

Delegació de Juntes Locals va informar que el 2 i 3 d’octubre es va fer a Montcada l’Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana i que a novembre es farà la 5a edició del torneig de pilota “Fallers de vaqueta”.

Delegació d’infantils va informar que ja ha finalitzat el termini d’inscripcions per al concurs de betlems, amb 87 participants, i que prompte hi haurà una reunió sobre el concurs de Playbacks infantils.

Delegació d’esport informà de la finalització dels terminis d’inscripció dels campionats de bitles, tenis, petanca i pàdel, així com de les pròximes de futbol sala i gols. Per motius sanitaris, no hi haurà concurs d’animació de les comissions per a la Mitja Marató, però si es premiara a la comissió que finalitze la carrera amb major nombre de participants.

Delegació de Falla va informar de la convocatòria del nou concurs de maquetes i que en les pròximes setmanes les comissions han de recollir les carpetes on aniran els esbossos.

Delegació d’Arxiu informa que els concursos “Sabuts Fallers” i “Sabudets Fallers” tindran enguany una primera falle online, després de la qual els 8 millors equips jugaran presencialment.

Delegació de Solidaritat i Inclusió informà que es treballa en un manual de procediments del qual disposarà i demana ajuda per recopilar informació.

A més el ple ha aprovat l’expedient 45/2021-2022 de falla de nova creació: Falla Rafael Alberti-Serra Calderona

Per acabar, Carlos Galiana va destacar que la incidència acumulada continua a la baixa a la ciutat de València que, a mesura que es vagen relaxant les restriccions, s’estudiarà modificar aforaments per a pròxims actes.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com