Click
Comparte el link:

Ayer martes 25 de mayo tuvo lugar la asamblea de presidentes que ha servido para ratificar el programa de actos de las Fallas Septiembre 2021, aclarar donde se realizará la ExpoNinot21 o hacer egfectiva la composición de la Junta Central Fallera.

Foto: Junta Central Fallera

Resumen de la Asamblea:

✅ L’Assemblea de presidentes i presidents de falla ha aprovat l’acta anterior.

🗣 El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha fet efectiva la constitució de JCF 2021-2022 amb l’anunci dels i les vocals de lliure designació i la composició de les diferents delegacions de la casa gran.
“Han estat dies intensos de preparació i de treball de les activitats de setembre, de començar a dibuixar les Falles de 2021. Comença un exercici inèdit, de treballar en dos direccions: per tot el que ve d’ací al setembre i per un exercici el més ajustat a les activitats habituals”, ha destacat.

➡️ En este sentit, s’ha dirigit a l’Assemblea: “Tenim una festa democràtica, sou els representants dels fallers i les falleres. Esta Assemblea pren les decisions del món faller, amb una expressió lliure de les diferentes opinions, ací no hi ha bons ni roïns”. Al respecte, ha expressat: “Per a mi és un orgull continuar dirigint una festa tan gran com esta. Donar la benvinguda a la gent que comença. Un treball doble: dissenyar i treballar als actes, i treballar en un exercici faller”.

😷 Galiana ha explicat que la Comissió de Seguiment de les Falles amb Sanitat continua treballant en el procés de desescalada i insisteix en el compromís de la Conselleria que, poc a poc, tornarà l’activitat a la normalitat. A més, ha anunciat que ja ha finalitzat la primera revisió del ban faller per al setembre. També s’ha fet una primera reunió amb Mobilitat per l’assumpte de les obres que afecten demarcacions falleres. Explica que es treballa en una ajuda extraordinària per a les comissions. En les pròximes setmanes s’informarà.

🔥 El president de JCF ha indicat que les falles de 2020, ‘Açò també passarà’ i ‘Saps qui soc’, es plantaran al setembre, i les d’enguany, en 2022. “Això no va de desmeréixer ‘La Meditadora’, és un símbol mundial i li donarem una plantà i cremà digna”, ha defensat.

🦠 Galiana ha anunciat que la formació de les i els responsables Covid de les comissions es realitzarà en dissabtes al matí al mes de juny. En breu s’informarà. Seran dos sessions, una per a comissions de JCF i altra per a JJLL.

📍🎨 Per altra banda, ha detallat que, després de valorar distintes opcions, finalment l’Exposició del Ninot de 2021 es realitzarà a La Marina de València, concretament en La Base.

📌 L’Assemblea de presidentes i presidents de falla ha aprovat el Programa de Festejos de les Falles de 2021:

✅ A favor: 193 vots
🟡 Abstencions: 3 vots
❌ En contra: 0 vots

📌 L’Assemblea de presidentes i presidents de falla ha aprovat la proposta del sector Patraix. Així, els representants infantils que complisquen 15 anys tindran la possibilitat de continuar en el càrrec en 2022, tot i que passaran a comissió major a efecte de cens.

✅ A favor: 137 vots
🟡 Abstencions: 46 vots
❌ En contra: 10 vots

📂Es constitueix la Comissió de Recursos, formada per:
🔸 Jorge Defez (Norte-Dr. Zamenhoff): 127 vots
🔸 Begoña Gómez-Cencillo (Antiga Senda Senent-Alameda): 100 vots
🔸 Antonio de Zarate (Plaça Mossén Milà): 89 vots

#LlargaVidaALesFalles

Junta Central Fallera