Click
Comparte el link:

Ayer y de forma telemática tuvo lugar la asamblea de presidentes de falla organizada por Junta Central Fallera. En la que se abordaron las ultimas restricciones impuestas y como afectan al mundo fallero.

Foto: Fotofilmax Fotografos / JCF

Resumen de la asamblea de presidentes:

✅ El Ple ha aprovat l’acta anterior, corresponent al ple del mes de desembre.
📈🗣 El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha explicat les dades relatives al cens faller. Fins el moment, s’han produït 2.400 altes i 12.700 baixes, per la qual cosa el cens baixa en 10.336 falleres i fallers, un 10% del total. A més, ha avançat que el pròxim divendres dia 15 tindrà lloc una reunió amb al comissió de seguiment per a la celebració de les Falles de 2021. Al respecte, s’ha convocat un Ple extraordinari per al pròxim dimarts.
🗣 La vicepresidenta 1ª, Cristina Estévez, de l’area de #FestejosJCF, ha informat de que es va celebrar amb èxit el campionat de Canut i ha recordat l’ajornament dels campionats de Truc, Parxís i Dominó.
📐 La Delegació d’#InfantilsJCF ha informa del gran treball de les comissions que van participar al concurs de maquetes, així com de l’ajornament del concurs de playbacks infantils.
🎧 La Delegació de #SomJuvenilsJCF ha informat de l’ajornament del concurs de Playbacks Juvenils.
🎭 La Delegació de #CulturaJCF ha informat de l’ajornament del curs de Tabal i dolçaina i del concurs de Teatre Faller. A més, ha anunciat que en breu es publicarà de manera oficial el concurs d’audiovisuals.
⚽ La Delegació d’#EsportsJCF ha informat de la celebració del campionat de Tennis de taula el passat 13 de desembre. La comissió guanyadora va ser Bisbe Jaume Pérez – Lluís Oliag. S’informa també de l’ajornament dels campionats fins a nou avís.
📖 La Delegació d’#ArxiuJCF ha informat de la celebració dels concursos #SabutsJCF i #SabudetsJCF el passat 20 de desembre. Volen agraïr també la participació i la col·laboració d’altres delegacions.
🔥📒 La Delegació de #PatrimoniJCF ha informat de que ja s’està treballant en el llibre del Patrimoni. A més, agraeix tot el suport rebut per a organitzar i realitzar els actes del cap de setmana de commemoració del nomenament de les #FallesUNESCO com a Patrimoni de la Humanitat. Finalment, han indicat que Jorge Galán va ser el guanyador del logotip del #Patrimoni.
🖥 La Delegació de #ComunicacióJCF ha informat que el passat mes de desembre es va presentar la nova imatge gràfica de les delegacions de Junta Central Fallera, realitzada per l’artista faller i dissenyador Xavi Gurrea. A més, ha agraït a tots les i els membres de JCF que hi han assistir.

Fuente: Junta Central Fallera