Click
Comparte el link:

Ayer miércoles 16 de junio tuvo lugar la asamblea de presidentes que ha servido para dar más indicios de como van a ser las Fallas 2021.

Foto: Junta Central Fallera

Resumen de la Asamblea

✅ El Ple ha aprovat l’acta anterior, corresponent al mes de maig.
🗣 Tot seguit, el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha recordat que el dia 18 de juny finalitza el termini de sol·licituds d’ocupació del domini públic per a les Falles 2021. A més, ha explicat que tant l’alcalde Joan Ribó com la Mesa de Seguiment han mantingut contactes amb Conselleria de Sanitat per a agilitzar la desescalada als casals. S’espera tindre notícies esta mateixa setmana.
🏗🔥 D’altra banda, Galiana recorda que queda un mes per a la inauguració de l’Exposició del Ninot 2021. Explica que els ninots que no van ser arreplegats en març de 2020 estan en Fira València. JCF s’encarregarà de traslladar-los a la marina de València. També explica que la passada setmana es va fer una visita a Fira València per veure les falles emmagatzemades. Es va comprovar que estan en “perfecte estat” i, fins i tot, “no tenen ni pols”.
📊📈 El President celebra que el cens faller ha pujat fins als 89.394 falleres i fallers, 709 més que en 2020, quan es va situar en 88.685 persones. “No és una xifra molt gran, però després d’este any esperem que això siga una millora”.
🎧🎤 Pel que fa al torn dels informes de les Delegacions, la delegació de Festejos JCF recorda que el pròxim dilluns es celebrarà una reunió per al concurs de playbacks, el pròxim dilluns al casal de la falla Duque de gaeta. A més, avança que en breu s’enviaran les indicacions per als rams de flors de l’Ofrena.
🎭 La delegació de Cultura agraeix l’assistència i la participació a la Gala Cultura Infantil 21 i la Gala Cultura 21. S’expressa l’enhorabona als guardonats. “És una mostra del que podem fer les falleres i els fallers”, diu el Delegat.
⚽️ La Delegació d’#EsportsJCF ha informat dels guanyadors dels campionats de pilota valenciana i bitlles.
🤳 La delegació de Juvenils sol·licita la col·laboració de les comissions per a proposar possibles iniciatives. A més explica les previsions d’activitats per a l’exercici: scape room, playbacks, futbolí, e-sports i nou concurs d’influencers fallers, entre altres.
📲🗞 Per últim la Delegació de Comunicació ha informat que en breu s’enviaran les instruccions per als fotògrafs de l’Ofrena de flors a la Verge. A més, ha avançat la intenció de celebrar una nova edició del curs de gestió de la Comunicació Fallera.
💐El Ple de Junta Central Fallera ha aprovat les normes de l’Ofrena de flors a la verge i dels horaris de recollida de premis.
📑 El Ple de Junta Central Fallera ha aprovat les normes d’elecció de les Falleres Majors de València.
✅ El Ple de Junta Central Fallera ha aprovat l’expedient 63/2019-2020 – Reglament de règim intern de la falla Cuba-Dénia (85).

Junta Central Fallera