Click
Comparte el link:

Resum del Ple de Presidents correspondent al mes d’abril, 27-04-21

✅ L’assemblea ha aprovat l’acta anterior.
🗣 El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha aprofitat per a donar les gràcies a les presidentes i presidents per totes les seues aportacions a la festa. “Ningú de nosaltres estàvem preparats per a açò, però totes i tots hem treballat de valent per les falles”, ha afirmat.
📌🤝 A més, ha animat a matindre la unitat que va aconseguir-se ara fa un any, i ha aprofitar per a remarcar que a hores d’ara “no hi ha pressa cap decisió sobre la possible celebració de les falles ni de la data ni d’activitats”.
🏥🏛 Galiana ha informat que el pròxim 4 de maig mantindrà una reunió amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Les conclusions d’aquesta reunió, si escau, seran traslladades a una Assemblea de presidentes i presidents extraordinària.
🔥 Per aquest motiu, el president de JCF ha assegurat que s’està treballant en tots els escenaris possibles. “Si finalment no eixim al carrer, no serà per nosaltres”, ha afirmat.
💶 A més, ha avançat que es treballa en una subvenció extraordinària per a les comissions de falla, l’import de la qual es donarà a conéixer en els pròxims dies.
👏 Galiana ha finalitzat la seua intervenció donant les gràcies de nou a totes les presidentes i presidents.
👥 Finalment, ha explicat que es treballarà en celebrar la pròxima Assemblea de presidentes i presidents de falla de manera presencial, perquè es podrien prendre “decisions importants” al voltant de la festa.
💥 Per la seua part, la secretària general de Junta Central Fallera, Carmen Blasco, ha agraït la tasca de totes les i els membres de Junta Central Fallera, així com de l’Assemblea de presidentes i presidents. Ha manifestat que ha estat un plaer estar al capdavant de la Secretaria General de l’organisme autònom municipal. Tot seguit, s’ha fet efectiva la dissolució de Junta Central Fallera.
🙋‍♀️ Amb la intervenció de diferents presidentes i presidents al torn de precs i preguntes, ha finalitzat l’assemblea ordinària corresponent al mes d’abril.


Fins ací l’exercici 2020-2021 de Junta Central Fallera. Gràcies a totes i tots per seguir-nos! Ens veiem prompte! 👋❤

Junta Central Fallera