Click
Comparte el link:

Ahir es van conèixer als guanyadors del I Concurs de Influencers Fallers que són: Luna Perez, de la Falla Gayano Lluch; i Fran de Maya, de la Falla Trafalgar.

Els dos guanyadors van sortir de la prova temàtica proposada per JCF i que consistia en un vídeo parlant sobre que era l’avió faller i de la votació popular que es va fer a Instagram sobre aquests vídeos.

Com finalistes van quedar, respectivament, com a primer i segon finalista en categoria masculina; Kike Navarro Cordoba (Falla Arquebisbe Olaechea – Sant Marcel·lí) i Adrian Pastor Bernabeu (Falla Antiga Senda Senent – Albereda “Falla El Palau”). En categoria femenina, van quedar com a primera i segona finalista respectivament: Maria Ruiz Such (Falla Vicente Sancho Tello – Xile – Av. Aragó) i Marcela Saez Folch (Falla Dr. Sanchis Bergon – Túria)

Com guanyadors, Luna i Fran participaran en la promoció i difusió de les diferents activitats programades per la Delegació de Juvenils, a la difusió de les activitats falleres oficials que es considerin importants per al públic juvenil de les comissions falleres, participaran de manera activa en la gala Juvenil de la JCF i tindran accés VIP a actes oficials que es determinaran. Per a això rebran un “kit de influencer” compost de marxandatge oficial de la Delegació de Juvenils.

A més tant els guanyadors com els finalistes i les seves comissions rebran els guardons del I Concurs de Influencers que se’ls lliurarà a la Gala Juvenil de Junta Central Fallera