Click
Comparte el link:

La Junta Central Fallera y los Verstidors de la Mare de Deu se han reunido para elaborar los detalles de una Ofrenda totalmente atípica. Y no solo por celebrarse en el mes de septiembre también porque la flor con la que se elabora el manto, el clavel, no es su temporada.

Por eso este año se volverá a realizar una Ofrenda a “l’antiga”, es decir, cada comisión llevará un tipo de flor diferente (a excepción de flores de tallo largo como gladiolos) creando de este modo un manto multicolor, a excepción de la parte delantera que será blanca. La Delegación de Festejos dará a conocer que tipo de flores son las más aptas, así como los colores que llevará cada comisión.

Foto: Junta Central Fallera

💐👥 El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, s’ha reunit amb representants del col·lectiu de vestidors de la Mare de Déu dels Desemparats per analitzar la celebració d’una ofrena floral durant la primera setmana de setembre amb motiu de la programació de diversos actes fallers. Durant la trobada s’ha coincidit en la necessitat d’adaptar la celebració a l’excepcionalitat de l’acte i del context que l’envolta, amb activitats falleres fora del seu calendari habitual, el que afecta també a l’existència de les flors habituals.

🗣 “Enguany els vestidors faran un treball a la manera antiga, amb un mantell multicolor per al que sols ens demanen que el tipus de flors no siga el de flor llarga -evitant per exemple els gladiols- i que hi haurà una part de flor blanca per a la confecció de la part davantera del mantell”, ha explicat Galiana, qui ha agraït “l’excepcional predisposició dels vestidors per contribuir a fer la millor ofrena possible en el context actual”

.📣 Des de la Delegació de Festejos de Junta Central Fallera es donaran les indicacions dels colors a cada comissió fallera i els suggeriments de les flors més adequades per als rams.

Junta Central Fallera