Click
Comparte el link:

Las Falleras Mayores de Valencia: Consuelo Lobell y Carla Garcia, y sus Cortes de Honor han emitido  un comunicado de apoyo al mundo fallero en estos momentos de crisis sanitaria.

Benvolguts fallers i falleres,

Han sigut mesos de molt d’esforç i lluita com a societat, per això hui les nostres primeres paraules volem que siguen per a recordar a totes aquelles persones que ja no estan amb nosaltres i per a totes les famílies que han patit les conseqüències d’aquesta terrible pandèmia. També volem transmetre la nostra més profunda admiració per totes i tots els que esteu lluitant en primera línia, GRÀCIES.

Fa 2 mesos ens dirigíem a vosaltres amb un missatge d’esperança. Hui eixa esperança s’ha convertit en il·lusió. Il·lusió perquè València i les Falles tornen en 2021 amb més força que mai. Comencem una nova etapa en la qual els fallers tenim un paper fonamental. És el moment de demostrar la nostra fortalesa i resiliència perquè ser faller, com bé sabeu, és sobreposar-se a les adversitats.

No tenim suficients paraules per a agrair el suport de l’Ajuntament de València i de Junta Central Fallera per proposar la nostra continuïtat, gratitud que es va multiplicar quan l’Assemblea de Presidents va ratificar la proposta ja que la seua confiança és la de totes les comissions falleres. Ens sentim molt afortunades, per això, posarem tota la nostra perseverança per a estar a l’altura de les circumstàncies i continuar sent les ambaixadores que les Falles es mereixen.

A tots els representants fallers de l’exercici 2019-2020 dir-vos que entenem els vostres sentiments. Per això, ens sumem a la iniciativa de Carlos Galiana i JCF animant a totes les comissions perquè els quadres d’honor, que així ho desitgen, tinguen l’oportunitat de viure el seu any al complet. Així mateix, volem posar en valor el treball i esforç dels presidents, directives i fallers en aquesta situació excepcional.

Som conscients que molts sectors relacionats amb la nostra festa s’han vist afectats. Artistes fallers, pirotècnics, orfebres, indumentaristes, perruquers, maquilladors, floristes, bandes de música o el comerç i l’hostaleria entre molts altres. A ells i a vosaltres, fallers i falleres, volem demanar-vos que l’esforç que sempre feu per la nostra tradició i el nostre patrimoni es multiplique. És el moment d’apel·lar a la unió, de treballar conjuntament per a tirar endavant i patir les mínimes conseqüències possibles. Perquè tots junts ho aconseguirem, perquè junts som les FALLES.

A pel 2021, WE WILL SURVIVE!

Amelia, Carla, Blanca, Carla, Gabriela, Martina, Sara, Claudia, Cristina Patricia, María, Natalia, Begoña, Déborah, Andrea, Anna, Yasmine, Helena, Paula, Yéssica, Marta, Claudia, Marina, Andrea, Raquel, Carla i Consuelo.

Corts d’Honor i Falleres Majors de València