Noticias Noticias Junta Central Fallera

#JuntaCentralFallera: Abierto el plazo para la presentación de candidatas a FMV y FMIV y Cortes de Honor 2022

Comparte el link:

La Junta Central Fallera ha abierto el plazo de presentación de candidaturas para las selecciones a Fallera Mayor y Fallera Mayor Infantil, y sus respectivas Cortes de Honor, de 2022. El plazo de admisión de candidaturas será del 5 al 20 de julio de 2021.

Las Bases

  • El termini per a presentar a les precandidates a Falleres Majors de València 2022 serà del 5 al 20 de juliol de 2021.
  • No es tindrà en compte cap candidatura rebuda amb posterioritat a la finalització del termini.
  • Les interessades podran presentar les seues candidatures emplenant el butlletí disponible en la Secretaria Virtual, signat i segellat. L’accés als butlletins d’inscripció serà a través de la Secretaria Virtual > Zona Privada > Inscripcions >Tràmits > Preselecció Major / Preselecció Infantil. En el cas de les menors, haurà d’anar signat pels dos pares o tutors legals.
  • Una vegada emplenat s’haurà d’imprimir, signar, escanejar en format jpg o pdf i enviar a través de la Secretària Virtual per MENÚ PRINCIPAL > REGISTRE D’ENTRADA
  • No s’acceptarà cap butlletí emplenat a mà per a evitar errors de transcripció.
  • Les llistes de les candidates es remetran per correu el 23 de juliol i es podrà presentar reclamació fins al 27 de juliol al següent correu: secretaria3@fallas.com
  • Així mateix, s’adjuntarà al correu secretaria3@fallas.com dos fotografies (una de particular i una altra de fallera), totes dues de pla de bust i en format jpg. La grandària de les fotografies serà entre 1 i 3Mb, mai inferior ni superior a l’indicat.
Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com