Click
Comparte el link:

La Falla José Maestre “El Cid” va entregar el 8 de febrer els IV Premis Tizona. Enguany les guardonades han estat Rossana Bernal Gonzáles i Ana Paula Moreno Agud, mares, respectivament, de Sara Larrazabal Bernal i Marina Civera Moreno, Falleres Majors de València del 2019.

Amb este guardó se les reconeix el sacrifici i esforç per que les seues filles brillen al seu regnat, homenatge a totes les que han estat i estarán, a totes les mares pendents dels seus fills i nets.

L’acte va ser presentat per Sara Larrazabal, que va aprofitar la seua presencia per penjar el quadre al casal de la comissió com a record del seu regnat.

L’acte va ser precedit per la rebuda, per part de Paula Besantes Herrero i Maria Marti Paricio, falleres majors de la comissió, i Rosa Maria López Olmos, representant de la gestora, a totes les comissions de l’Agrupació d’Olivereta, així com de les famílies de les guardonades, que van ser dutes a l’acte enganyades, amb visita especial de Marina Civera Moreno, mitjans de comunicació i els membres de la comissió, que van oferir un vi d’honor espectacular.

L’entrega del guardó va estar precedida per una dramatització de Rafa Martí, Alícia Arnau i Mapi Fernández del poema del Mió Cid referent a l’espasa i el passe del vídeo de Santos Textil #BendtosVestidores per posar en situació.