Click
Comparte el link:

Torna el joc mes faller dels jocs fallers, l’unic inspirat en un acte faller, el de una mascletà en la que mor un membre de la cort d’honor de la fallera major de València que torna com a mort vivent i que hi ha que contenir reunint els ingredients d’una paella, disputats pels contrincants fent us de cartes de batalla i d’altres cartes que les puguen facilitar, totes barrejades i cap avall, a disposición dels participants.

Aquesta edición es celebrarà el 14 de desembre al casal de la Falla Mercat de Castella, a la Plaça de Magúncia (baixos del Mercat). Les partides començaran a les 22 hores, despres d’un sopar de cabasset a les 21 hores, estant els participant allí des de les 20.30 a les 21.45 per acreditar-se.

Per apuntar-se cal enviar un mail amb nom complet, numero de cens, falla i telefon de contacte, si eres membre de la JCF a: deportes@fallas.com o també a jlocales@fallas.com en cas de ser membre de juntes locals. 

El termini finalitza el 9 de desembre o en aplegar a les 100 inscripcions.

Per participar, cada jugador ha de dur 2 quilos d’aliments no peribles que la JCF donarà a Madre Petra de Torrent.

Sistema de competició:

  • En una primera fase es juga en mode Apocalipsi (la partida s’acaba en quedar-se la baralla sense cartes), en tres rondes. El guanyador de cada partida s’emporta 7 punts, puntuant la resta segons els ingredients que tinguen. En cas d’acabar-se les cartes i no reunir ningú els 5 ingredients, els jugadors guanyaran tants punts com ingredients conseguits.
  • Finalitzada la fase, es comptabilitza els punts obtesos en les partides i pasen a semifinals les 12 millors puntuacions. Si hi ha empat, passa qui té la menor puntuació més alta.
  • Els 12 jugadores es classificaran per a la final, que serán 3 taules de 4 jugadors.

El premis seran entregats als 3 primers clasificats.

El reglament es pot consultar en www.lafalleracalavera.com