Noticias

#FitxaFallas21: Renovaciones en la Falla Plza. de la Reina – San Vicente – Paz “Tio Pep”

Comparte el link:

La Falla Plza. de la Reina – San Vicente – Paz “Tio Pep” ha anunciado la renovación de sus dos artistas, así pues: Latorre y Sanz volverán a realizar la falla grande y Ceballos y Sanabria volverán a hacer la infantil. Enhorabona i a per les Falles 2021.

 

 

La gran familia del Tio Pep continua treballant amb l’esperança i la seguretat que més prompte que tard tot això passarà, i quan això ocórrega hem d’estar preparats per a retornar a la normalitat, a la rutina de poder eixir al carrer i tornar a festejar com només nosaltres sabem fer-ho. A celebrar una cosa tan simple com el cicle vital que renaix cada mes de març i que amb tota seguretat tornarà en 2021 amb més força si cap.

I perquè això tinga lloc ens hem posat a la faena assegurant la part fonamental de la nostra festa, renovant i confirmant als millors companys per a fer este viatge cap a les Falles de 2021:
Latorre y Sanz  y Ceballos & Sanabria

*Artistes Falla plaça de la Reina 2021*

#Tornarem
#Açòtambépassarà 
Falla Plaza de la Reina – San Vicente “Tio Pep”

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com