#FitxaFalla2025 Noticias

#FitxaFalla23: Fichaje y renovacion en la Falla Canovas del Castillo

Comparte el link:

La Falla Canovas del Castillo de Carcaixent ha anunciado a sus dos artistas para las fallas 2023: Javier Alvarez Salas-Salinas volvera ha plantar la falla grande y a él se une Sergio Amar que ficha para la falla infantil.

Foto: Falla Canovas del Castillo
Foto: Falla Canovas del Castillo

Una vegada finalitzades les falles de 2020/2022 comencem el 2023 amb la mateixa il·lusió que als fallers ens caracteritza, i fins i tot més si cap per tornar a viure unes falles com sempre les hem conegudes sense Covid, sense Guerres e Invasions i esperant que la climatologia ens done una treva per a la celebració d’aquestes.
Volem agrair a les diferents comissions falleres de Carcaixent, l’esforç realitzat durant aquests dos llargs anys de pandèmia en pro de la festa fallera; i en especial l’ajuda que algunes d’elles han prestat al nostre poble per a combatre el COVID.
Al mateix temps felicitem també les diferents comissions que en aquest 2023 celebraran el seu 50 Aniversari desitjant.los un any ple de moments inoblidables, d’emocions i sobretot de Germanor Fallera.
Gràcies a tots, junts farem que Carcaixent torne a vestir-se de festa com sempre hem fet.
Aprofitem l’ocasió per a presentar-vos als Artistes que realitzaran les pròximes falles de la nostra comissió.
Una abraçada

Falla Canovas del Castillo
Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com