Click
Comparte el link:

La Falla Verge del Carme  de Xativa ha anunciado un fichaje doble para las Fallas 2022: Venancio Cimas (Que Calor Fa en Falles) se encargará de la falla grande y Vicente Gomar, en su retorno a Xativa y a la comisión, se encargará de la falla infantil. Enhorabona i a per les Falles 2022.

 

Que qui es es el Artiste faller,de la falla gran?Aci teniu la resposta.Poques paraules fan falta per poder presentar a Venancio Cimas.Llarg i ampli historial,avalen la trajectòria de “Venan”,qui serà l’encarregat de plantar la falladel 2.022..

Contents,molts contents estem de donarli la benvinguda,desitjant que pugam recòrrer un llarg camí durant molt de temps.Benvingut a la nostra”xicoteta però gran”familia fallera.
#totpasaratotanirabe
#tornaremmesfortsqueabans


Arrivat el dia,de donar a conèixer i fer públic,qui serà nostre Artiste,per a la falla infantil de les falles 2.022.Amb una diltada i extensa trajectòria dins del mon faller,tornarà a donar forma i volum,a eixa falleta infantil,un artiste que ja hem pogut gaudir del seu bon fer.
Donem la benvinguda,de nou,a Vicente Gomar.

Artiste que ja ha plantat a la nostra demarcació,i del que tants bons records guardem.Benvigut Vicent!!!!comencem a construir eixe camí fins el 2.022….
#totpasaràtotaniràbe
#aramesquemaitornemambmesforça
#artistesmusicspirotecnicsindumentaristespertotsells

Falla Verge del Carme